2024. szeptember 24., kedd

És ott szalad augusztus is...

Szeptemberrel együtt... Napok óta gondolkozom egy blogbejegyzésen, ha másért nem is, csak legalább "felvenni a fonalat". Ugyanakkor, ha egy ideje olvastok jól tudjátok, hogy ez a blog a legjobb esetben is kiszámíthatatlan. pont úgy, mint a való életben, teljességgel képtelen vagyok bármilyen rendszerességet tartani az életben. Voltak időszakok, amikor küszködtem azzal, hogy megpróbáljam, leginkább azért, mert PJ cseszegetett érte, meg azért is, mert külső okok (munka, vagy Chris iskolája) megkívánták.



Mostanra többnyire feladtam a próbálkozást, nem lesz ebéd az asztalon pontosan délben, és nem kelek fel (vagy épp nem fekszem le) egy meghatározott időben (persze, ahogy mondják, van az a pénz, amiért rákényszeríteném magam, de nem gondolom, hogy bárki fizetne nekem annyit).

Minden esetre az időjárás szempontjából augusztus sem volt jobb júliusnál, és a "termelékenységem" sem. Azonban van néhány dolog még a tavaszról, amit eddig nem mutattam meg, és dolgozom is pár dolgon, szóval talán lenne épp elég "tartalom" még néhány posztra az idén. 

Mindezenközben gondolkodtam pár dolgon, amivel kissé fellendíthetném az életet és/vagy a hangulatot, de mégis jó lenne tudni, hogy mit szeretnétek látni?

Mivel csak egy van belőlem, kézimunkából nem tudok végtelen mennyiséget produkálni, így a "crafty" bejegyzések száma korlátozott. 

Szívesen látnátok több képek hagyományőrző rendezvényekről? És, ha már a történelmi hagyományőrzésről beszélünk, szeretnétek többet olvasni róla? Miért csinálom? Milyen típusai vannak, hogyan kezdek hozzá, hogyan készülök fel, ilyesmikről? 

Szívesen látnátok-e napi öltözék típusú bejegyzéseket? Régebben, úgy 15-20 évvel ezelőtt hatalmas ruhatáram volt, teljesen turkáló-függő voltam, és akkoriban ez azt is jelentette, hogy hihetetlen mennyiségű ruhám volt, kevesebbért, mint, amit az átlagos nő elköltött öltözködésre. Mostanra sokkal kevesebb ruhám van (bár még mindig sok), és nem öltözködöm fel "rendesen" olyan gyakran , de időnként sikerül összeraknom egy-egy öltözéket, amit szívesen megmutatnék.

És szívesen néznétek-e utazós képeket? Ugyan pillanatnyilag kevesebbet utazunk, mint korábban, de még mindig nekiindulunk, és vannak helyek, amikről szívesen mesélnék...