2013. július 16., kedd

Azt mondtam horgolás...

Ugye említettem korábban, hogy ilyenkor nyáron valami megmagyarázhatatlanul tör rám a horgolhatnék, a kötés helyett...
Ezt a mintát barangolásaim alatt találtam a legutóbbi internetes időrabló süllyesztőben... a Pinteresten.Beleszerettem a formájába, bár a japán mintából chak a chart-okat tudom értelmezni, de néhány fotó is segített az útmutatásban.
 Egy gyors alámerülés a pamutfonalas dobozaimban eredménye három motring pamut horgolófonal volt... És itt muszáj megjegyeznem a hatalmas fonalkészlet előnyeiről... szinte bármihez amit kitalálok tudok többé-kevésbé megfelelő fonalat találni. Igaz ez azzal járt, hogy a vizsgaidőszak közepén két hétig fonalgombolyagokat kerülgettem a nappali padlóján, de ez egy másik bejegyzés története. Ez a három gombolyag német horgolófonal egy turiból származó kincs. Ki tudja hány éve lapult a doboz mélyén.
Az utolsó szegélysor előtt fogyott el, de amúgy is szeretem az eltérő fonalból készült szegélyeket.

2 megjegyzés:

Kriszty írta...

de csini kis darab lett. én is így vagyok ezekkel a doboz mélyén rejtőzködő fonalakkal. mindegyik vár a maga idejére. ;)

aarkus írta...

Klassz lett, és klassz lehet sok fonallal együtt élni - én még csak egy ideje gyűjtögetek, de határozottan egyre jobban érzem magam, ahogy duzzad a készlet...