2011. december 8., csütörtök

Gyöngyös báli kesztyűk, és egy hivatalos közlemény

A hugom a szalagavatójára készül... hosszú romantikus ruhát visel majd, és ez adta az ihletet, hogy báli kesztyűt tervezzek, kössek.
Hosszú, könyékig érő, ujjatlan kesztyűk, csipkemintával. A szélébe, és a csipkemintába gyöngyöket dolgoztam.Az "én" kesztyűim lennének gyöngyök nélkül? :-)
Mindenkinek tetszettek, olyannyira, hogy kötöttem belőlük egy jópárat.Különböző romantikus színekben.
Amire aztán gondolkodni kezdtem...
Időről időre megkérdezi valaki, hogy kötnék-e másnak... pénzért. Eddig erre mindig nem volt a válasz. Meg az, hogy boldogan megtanítok bárkit kötni, még mintát is írok, de soha nem akartam úgy gondolni erre az egészre mint egy pénzcsináló dologra. Nem véletlenül "ez csak egy blog" az alcím, mert soha nem akartam eladni, hirdetni, semmit. Főleg, mert ha határidőre, muszájból kellene csinálnom... megölné az egészet.
De ezek az érdeklődések újra és újra felbukkantak. Így hát gondolkodóba estem. Félre tegyem a szégyellősségemet, és önmagam folyamatos megkérdőjelezését?
Döntöttem, és bár, alapból még most sem vállalok rendelésre kötést (csak nagyon kivételes esetekben), ha készítek valamit, ami valakinek tetszik... hát vigye.
Így hát hölgyeim és uraim, ezentúl néhány általam készített dolog, mint ezek a báli kesztyűk, elérhető lesz az etsy-n, ezen az oldalon.
Az árak tükrözik az alapanyag költséget, és az elkészítésre fordított időt, és az átlagos etsy-n található árakhoz vannak szabva. De, szeretném ha honfitársaim részére is elérhetőek lennének, ezért aki a blogomról érkezik, és magyarországi címre kéri a szállítást, a fizetésnél a HUN2011DEC kódot használva 20% kedvezménnyel vásárolhat.
Pst. Projekt adatok : Minta: saját. Fonal: Barka. Fotó: Deli Christopher Laurent

5 megjegyzés:

Judit Eszter írta...

Csuda szépek!

Névtelen írta...

Gyönyörű dolgaid vannak gratulálok!!!
Ki teszlek a Blogomba,ha van kedved néz be hozzám...
http://www.rozsa-muhelye-2010.blogspot.com/
Rózsa

paribanu írta...

Gyönyörűek...Szerintem jól gondolod a dolgokat.

Határidőre én sem tudnék vállalni semmit..., nem is szoktam.

Délka írta...

Gyönyörűek a kesztyűid! Gratulálok az etsy bolthoz, remélhetőleg sok vásárlód lesz. Én sem szeretek határidőre dolgozni, ahogy írtad, elveszi a kézimunkázás örömét. A minta emg fog jelenni valahol?

peony írta...

köszönöm a dícséreteket és a bíztatásokat.Rámférnek :-)
Adél, nem gondolkoztam a kérdésen, de ha van rá igény, nekiülök megírni :-)