2017. február 3., péntek

Folyamatban

Még mindig a #yarnlovechallenge , amiben a mai téma "currently making" vagyis a folyamatban lévő dolgok. A  többszáz elkezdett ilyen-olyan dolog között mostanában a következő dolgokon dolgozom aktívan.
Egy Boreal pulcsi, ezt kötöm, amikor itthon vagyok, és tudok figyelni arra, amit csinálok....
(Fonal: Drops Lima, Minta: Kate Davies)
Amikor olyan helyre megyek, mint egy közös kávézás, vagy színjátszó csoport, akkor ezt a Sárkányszív kendőt Dragon Heart shawl (Drops fonal, Drops minta) viszemm magammal, ami csak minimális számolást igényel, és nem kell hozzá kinyomtatott minta.
Azonban, amikor moziba megyek a fiammal, olyasmit viszek, ami nagyon, nagyon könnyű, nem kell számolni (OK csak egy-két meghatározott helyen) sőt, még néznem sem kell. (Turkálós zoknifonal, minta fejből), 
Fonás ügyben szintén van egy nemkülönösebbenodafigyelős fonásom, ezt vittem a TV-be, és olyan vastagságra fontam, ami akkor ott éppen kényelmesnek tűnt. 
És itt van ez a nagyon vékony csipkefonal, amivel majd szőni szeretnék.
Szóval ennyi, ezek azok amiken ténylegesen folgozom, és ne említsük az olyanokat, mint a zokni, amelyiknekk pár kell, vagy épp csak egy passzé... esetleg a pulóver(ek) ami(k)nek egy ujja hiányzik, sem azt a rengeteg egyéb dolgot, amik a készültség különböző fokain lettek félretéve... talán egyszer...

Nincsenek megjegyzések: