2016. december 15., csütörtök

Újévi pulcsi, előkészületek, 2. lépés.

Újévi pulcsit elsőször 2012-ben kötöttem (itt írtam róla.)
A következő évben megismételtem.
Az azt követőben is.
2015-ben már szándékos volt, készültem rá, és szándékosan piros volt,
2016-ban már hagyomány lett, sőt eseménnyé tettem, és FB csoportot is létrehoztam hozzá, és többen is csatlakoztak hozzám.
Az idén a csoport még él, és már vannak terveim a mostani újévire is... sőt az előkészületeket már megtettem, pár hónapja kártoltunk egy csomó szöszt hozzá...
Tegnap este (umm, ma hajnalban) elkezdtem a fonalat is megfonni hozzá.
Bízom benne, hogy elkészül, Szilveszterre. Ha nem, újratervezés lest, de nem félek. Elég piros fonal van a házban, hogy egy focicsapatnak is köthetek belőle pulcsikat, egy darabra valót előásni talán nem is lesz olyan nehéz.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Bocsi, ha nem vagy illetékes. A Drops mintáinál a "tartalomnál" fel van tüntetve, hogy pl. "DROPS Alaska (16 szem)" Mi 16 szem? Köszi: Móni

peony írta...

Kedves Mónika, az ilyen jellegű kérdésekre leginkább a Facebook Magyar DROPS csoportjában kaphat választ. (A 16 szem azt jelenti, hogy az adott tervben a minta akkor jön ki, ha 10 cm-ben 16 szemes kötéspróbábal készül).

Névtelen írta...

Zárt csoport :/
Csak azért kérdeztem egy okosabbat, mert eddig nem tudtam, hogy ez olyan sokat elárul a modellről, hogy fontos a fonal nevével együtt feltüntetni. Elnézést a zavarásért.