2010. november 26., péntek

Az úgy volt

egyik turkálós utam alkalmával egy csomó kicsi zoknifonal maradék gombolyagba botlottam, Mindegyik olyan "self striping" (csíkosra festett), vagy "self patterning" volt , szebbnél szebb narancos színekben, hát nem hagyhattam ott, pedig fogalmam sem volt mit kezdek vele... egészen addig, amíg bele nem botlottam a Müllerben egy olyan tweed-es sötétbarna Lana Grossa zoknifonalba.
Úgy egy éve kötöttem a hugomnak egy fekete-szürke árnyalatú selbu sapkát, és azóta szerettem volna magamnak is, valami melegebb színekben...
Az egyszínű tweedes barnát használtam alapnak, a mindenféle színes maradék zokni fonalat a kontraszt színnk.Ilyen lett az eredmény (blokkolás közben épp)

A mintán csak annyit változtattam, hogy dupla, visszahajtott passzét kötöttem a visszahajtásnál háromsorban pikószéllel.


Még az új kendőhöz is megy, igaz ? :-)

7 megjegyzés:

Ilona írta...

Nagyon klassz lett.

Otthon Művek írta...

Ez nagyon-nagyon szép!!! Gratulálok!

Jucuu írta...

Jaj de szép!

Marcsi írta...

Szuper jól néz ki!

bucilla írta...

Gyönyörű lett a sapkád!

KicsiKató írta...

Szia!

Ne haragudj, hogy csak most írok... Nem találom az email címed, írnál egy levelet a kicsikato kukac gmailre? És biztos későn szólok, de elvileg holnap lesz tali, azért csak elvileg, mer elég kevesen érnek rá, talán én se tudok menni, tehát lehet, hogy csak 2-3 fős lesz, de ha tudsz jönni, átküldöm a levelet a címmel!

Kató

Mosolyrend Évi :) írta...

Élőben még szebb .)
Ügyes vagy!